Onze winkel

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.

Adres

Engelseweg 212
5705 AK Helmond
0492- 538979

Neem contact met ons op

Zeven zekerheden

Ontdek ze bij Covetex

Lees alles over de zeven zekerheden van Jouw binnenhuisadviseur Covetex in de regio Helmond, Deurne en Gemert

 • Altijd een luisterend oor

  Je wilt een nieuw interieur, maar waar begin je? Je hebt een vraag over raamdecoratie maar weet niet wie jou kan helpen? Je zoekt goed en eerlijk advies van iemand die echt naar je verhaal luistert? Jouw binnenhuisadviseur biedt jou altijd, wanneer jij ook maar wilt, een luisterend oor. We zijn er voor je!

 • Verrassend advies

  We vinden het belangrijk om je te verrassen in het advies dat we geven. Je hebt je vraag bij ons neergelegd, dus het is aan ons om daar het allerbeste advies voor terug te geven! Voor ons staat centraal dat je verrast de deur uitloopt na ons advies. We nemen geen genoegen met minder dan ‘Wauw!’.

 • Alleen de beste merken

  Als je eenmaal zo ver bent dat je een nieuw product in huis wilt, dan is het wel zo fijn als je zeker bent van kwaliteit. Daarom werken we bij Jouw binnenhuisadviseur alleen met de beste merken. Je kiest voor kwaliteit in onze service, en die kwaliteit bieden we jou ook in de merken waar we mee samenwerken.

 • 100% maatwerk voor jou

  Iedereen heeft andere voorkeuren en wensen als het aankomt op de inrichting van een huis. Maar ook in de hulp die wij jou bieden wil je graag precies de service die aansluit bij jouw wensen. Bij Jouw binnenhuisadviseur krijg je altijd 100% maatwerk, speciaal voor jou samengesteld!

 • Uitgebreide garanties

  Als je kiest voor een product van Jouw binnenhuisadviseur, kies je niet alleen voor de beste merken, je krijgt ook altijd de meest uitgebreide garanties. Op die manier weet je zeker dat je niet alleen bij de aanschaf van een nieuw product het allerbeste kiest, maar ook naderhand altijd bij ons kan terugkomen.

 • Zichtbaar vakmanschap

  Jouw binnenhuisadviseur kan door de uitgebreide ervaring en de aller beste adviseurs jou precies dat bieden wat past bij jouw woonsituatie. Je kiest bij ons écht voor zichtbaar vakmanschap. Kies je voor een van onze mooie all-in services dan zul je dit vakmanschap zien, maar ook als je voor een hele kleine ingreep of aanpassing kiest in jouw interieur bieden wij jou de allerbeste service. We noemen dat zichtbaar vakmanschap.

 • Afspraak is afspraak

  Bij ons geen addertjes onder het gras, geen bijkomende kosten, geen kosten achteraf: gewoon de prijs die we met elkaar afspreken. Ons motto is: afspraak is afspraak. Zeker weten dat je bij ons altijd precies dat krijgt wat je van te voren ook verwacht hebt.