• Doe't niet zelfweken

bekijk onze folder vol voordeel

Covetex neemt het werk graag van je over!

Klaar voor een fris interieur maar geen zin om jezelf in het zweet te werken? Dat begrijpen wij! Daarom komen we graag bij jou thuis om jouw aankopen op te meten, te leggen en op te hangen. Met onze doe-het-niet-zelf weken wordt een nieuwe vloer of set gordijnen wel erg voordelig én makkelijk!

Wij luisteren
Elegante zonwering en passend laminaat? Of misschien toch een nieuwe vloerkleed? Vertel ons je wens en laat je zorgen aan ons over. Het enige wat jij hoeft te doen is uitkijken naar je nieuwe aankoop.

Onze ideeën
Jouw binnenhuisadviseur geeft passend advies op basis van jouw woonwensen. Je zult blij verrast zijn met de moodboards en stalenpresentaties! Dan zie je jouw idee echt tot leven komen.

Doe het niet zelf
Tijd om jouw ideeën werkelijkheid te maken! De vakmannen komen bij je thuis om alles te realiseren. Jouw nieuwe laminaat wordt gelegd, de zonwering opgemeten en opgehangen. Hieronder kun je een afspraak maken! Bellen wij binnenkort bij jou aan?

Twijfel? Niet nodig!

Voor de prijs hoef je het niet zelf te doen
Twijfel je om onze vakmannen in te schakelen? Dit is niet nodig. Voor de prijs hoef je het écht niet zelf te doen!

Extra zorgen
Denk aan die ene fles wijn die je aan de helpende buurman moet geven, alle kopjes koffie met gevulde koeken en niet te vergeten: het heen en weer sjouwen, opmeten en rommel die je zelf moet op ruimen! Al deze zorgen nemen wij jou uit handen.

Plan een afspraak in
Stop met twijfelen en plan met ons een afspraak in. We geven je passend advies én komen bij je thuis om alles te realiseren. ’S Avonds kun jij met de voeten omhoog genieten van een fris interieur.

Maak afspraak

Meer informatie of een afspraak maken?

Hallo! ik ben , Interieurstyliste van Covetex. Laat hieronder je gegevens achter. Mijn collega's en ik helpen je dan graag persoonlijk verder!