Interieur Adviesdagen

Lees Meer

Interieur Adviesdagen

Apr 19, 2016 - Inspiratie

De hele maand april staat in het teken van onze Interieur Adviesdagen. U kunt vrijblijvend met een van onze stylisten om tafel en zij gaan u helpen bij het creëren van uw droominterieur. Ideaal als u net een woning heeft gekocht, uitgekeken bent op uw huidige interieur, een ruimte opnieuw wilt inrichten of toe bent aan iets anders omdat de kinderen het huis uit zijn. Als u al tijden twijfelt over een nieuwe vloer of andere raamdecoratie, staan wij voor u klaar!

Nooit meer een miskoop!

Heeft u ooit gordijnen gekocht waarvan u na verloop van tijd spijt kreeg? Bijvoorbeeld omdat ze niet exact op maat waren gemaakt, te weinig of juist teveel licht doorlieten of gewoon omdat ze eigenlijk helemaal niet pasten bij uw woonstijl? Dat is ons allemaal wel een keer overkomen. Voor de beste koop is uitgebreide productkennis nodig en het vermogen om kleuren en materialen te kunnen combineren. Laten onze stylisten daar nou gespecialiseerd in zijn!

Dit kunt u verwachten

Tijdens de Interieur Adviesdagen helpen wij u in 45 minuten met de oplossing waar u misschien al tijden naar op zoek bent. Laminaat of marmoleum, rolgordijnen van NL Label of Duette® Shades van Luxaflex®, wel of geen behang? Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, maar gelukkig weten onze stylisten precies wat er allemaal mogelijk is. Zij kunnen u vrijblijvend adviseren wat voor uw situatie de beste oplossing is. Op de Interieur Adviesdagen voorzien zij u van inspirerende interieurideeën, praktische schetsen, een stalencollage of een mooi moodboard.

Zo bereidt u zich voor op de Interieur Adviesdagen

Als u goed voorbereidt op pad gaat, weet u zeker dat u alles uit het gratis interieuradvies haalt. Vindt u het moeilijk om uw favoriete woonstijl te omschrijven? Verzamel dan zoveel mogelijk foto’s, tekeningen en eventueel voorbeelden van wat u mooi vindt. Dat kunt u doen door knipsels te verzamelen in een map of online in onze handige Moodboard app. Het werkt heel simpel: maak een account aan in de Moodboard app en verzamel in onze online Inspiratie app alle interieurs die u mooi vindt en zet ze in uw map. Tijdens de Interieur Adviesdagen kijken de stylisten samen met u naar uw verzameling beelden en knipsels. U kunt ook Pinterest gebruiken in uw zoektocht naar de perfecte woonstijl. Of wat dacht u van onze Configurator en stel zelf alvast samen wat u mooi vindt.

Reserveer uw gratis interieuradvies

Wij staan de hele april maand voor u klaar om u in 45 minuten te voorzien van inspirerende interieurideeën. Gratis en geheel vrijblijvend! Reserveer hier uw gratis advies.

Dit zijn wij

Wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren, wand- en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt en een zorgeloze service. U vindt bij ons alle bekende A-merken en een prachtig en scherp geprijsd huismerk, genaamd NL Label. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren!

Mail
Wilt u op de hoogte blijven van ons inspiratieblog? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!