Allesoverhorren

Wat is het heerlijk om overdag en ’s avonds weer de ramen wagenwijd open te kunnen doen. De straatgeluiden en vogels die fluiten, zorgen voor kleine geluksmomentjes. Tegelijk met het mooie weer laten insecten zich ook weer zien en die houdt u natuurlijk liever buiten de deur. Met de horren van Luxaflex® komt er frisse lucht binnen, maar houdt u insecten buiten. Dit valt er allemaal te kiezen.

Optimale ventilatie met horren

Met de Luxaflex® horren kunt u uw huis optimaal ventileren en ze zorgen er tegelijk voor dat vervelende beestjes buiten blijven. Zoekt u een hor voor een raam, deur of serre? Doordat de horren op maat worden gemaakt, passen ze in bijna alle maten kozijnen. U heeft de keus uit 6 verschillende modellen, die we hieronder voor u op een rij zetten.

Alle modellen horren op een rij


  • Een rolhor is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk (dak)raam. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.
  • Een inzetrolhor heeft dezelfde gemakken als een inzethor en rolhor. Dit model heeft als voordeel dat het te monteren is zonder boren en zowel horizontaal als verticaal is te plaatsen.
  • Een Luxaflex® inzethor kan door de geringe inbouwdiepte zowel binnen als buiten en zonder te boren of te schroeven gemonteerd worden. De hor is speciaal voor draaikiepramen ontwikkeld.
  • Een vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, omdat hij vlak tegen het kozijn wordt gemonteerd. Er zijn verschillende montage mogelijkheden en dit model is zowel binnen als buiten te plaatsen.
  • U heeft de keuze uit twee plissé hordeuren. Bij dit model hordeur wordt het zwarte of grijze gaas niet opgerold, maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan en de ondergeleider is slechts 3 mm hoog waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft. De plissé hordeur Designa valt op door de geruisloze bediening en het modern design.
  • Een rolhordeur is windvast en solide en ook geschikt voor grotere oppervlaktes. Het gaas wordt bij dit model windvast opgesloten in een stevige constructie. De deur stopt automatisch op een vooraf ingesteld stoppunt.

Speciale horren voor hooikoortsklachten

Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit verschillende soorten gaas in diverse kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Er is ook speciaal Poll-tex® gaas. Dit filtert pollen uit de lucht waardoor de kans op hooikoorts vermindert.

Kleuren horren

Bij Luxaflex® horren kunt u kiezen uit standaard 4 kleuren en bij inzethorren zelfs uit 6 kleuren. Op aanvraag en tegen een redelijke meerprijs kunnen we profielen leveren in alle mogelijke RAL-kleuren.

Dé specialist op het gebied van horren

Wij zijn de grootste specialist in horren van het A-merk Luxaflex® en bieden de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties. Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Zo vaak koopt u tenslotte geen nieuwe horren en u wilt er vele jaren van genieten. Om een perfect eindresultaat te garanderen, komen we altijd zelf bij u opmeten. Zo wordt elke kans op een foutje geminimaliseerd. Dat meten kunt u met een gerust hart aan onze stoffeerders overlaten. Zij hebben voor elke situatie een perfecte oplossing. Wilt u meer informatie over horren? U bent van harte welkom in onze winkel!