Altijd een luisterend oor bij Jouw binnenhuisadviseur

De hele maand februari zetten we alles op alles om jou te voorzien van de beste akoestiek in huis. Je huis is iets persoonlijks, het is iets speciaal van en voor jou. Persoonlijke smaak bepaalt dan ook of jij je thuis voelt of niet. Jouw binnenhuisadviseur helpt je met het creëren van jouw thuis. En met zoveel mogelijkheden op het gebied van vloer, wand en raam, de basis van je interieur, snappen we dat het moeilijk is om door de bomen het bos te blijven zien. Daarom geven wij je graag wat zekerheid met onze acties voor de maand februari. Zekere weten dat je bij Jouw binnenhuisadviseur iets vindt dat past in jouw stijl en smaak!

Twee vliegen in één klap met NL Label tapijt

Laat de akoestiek in huis te wensen over? En mis je sfeer? Met een tapijt verhelp je beide in een keer! We garanderen je betere akoestiek met NL Label tapijt. Wil je liever wat kleinere aanpassingen doen? Lees in onze krant vier tips om de akoestiek in huis met simpele ingrepen te verberen!

Download onze krant! Maak een afspraak

Gevoerde gordijnen of dikkere gordijnen zorgen voor minder galm!

Galm in huis is niet prettig, wij vinden dan ook altijd dat je hier iets aan moet doen! Bij Jouw binnenhuisadviseur kennen we meer dan voldoende manieren om jouw huis van geluidsisolerende opties te voorzien. Laat je gordijnen bijvoorbeeld voeren met 1 van de 9 NL Label voeringsstoffen, allen in meerdere kleuren leverbaar.

Download onze krant! Maak een afspraak

Eerst inspiratie opdoen? Bekijk onze blogs!

  • De voordelen van een vloerkleed

    Een vloerkleed in huis zorgt voor sfeer en helpt in het verbeteren van de akoestiek! Lees in onze blog meer over de voordelen van een vloerkleed in huis!

  • Alles over gordijnen en akoestiek

    Gordijnen helpen om de akoestiek te verbeteren. Maar waar let je allemaal op bij de aanschaf van gordijnen? Lees er alles over in onze blog!

  • Vinyl: goed voor de akoestiek!

    Met een vinylvloer in huis kies je voor een super veelzijdige vloer. Vinylvloeren voelen zacht en comfortabel aan en zijn bovendien erg stil!

"Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze!"