Beddinghouse in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Covetex is de Beddinghouse specialist

Covetex is de erkende interieurspecialist voor Beddinghouse bed- en badlinnen voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Covetex biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Beddinghouse, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar bed- en badlinnen. Kiest u voor Beddinghouse, dan kiest u voor mooie stoffen en mooie dessins. Wij nemen uw keuze voor Beddinghouse graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Beddinghouse in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Covetex is de Beddinghouse specialist

Covetex is de erkende interieurspecialist voor Beddinghouse bed- en badlinnen voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Covetex biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Beddinghouse, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de

...
beste deal als u op zoek bent naar bed- en badlinnen. Kiest u voor Beddinghouse, dan kiest u voor mooie stoffen en mooie dessins. Wij nemen uw keuze voor Beddinghouse graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Lees meer
Maak direct een afspraak Gratis interieuradvies

Nieuw bedlinnen van Beddinghouse?

Er valt heel wat te kiezen bij Covetex

Bekijk de vele mogelijkheden van Beddinghouse. Covetex biedt u de meest uitgebreide collecties bedlinnen in de regio Helmond, Deurne en Gemert

  • Vele dessins, vele stoffen

    Beddinghouse biedt dekbedovertrekken in vele dessins en op vele verschillende soorten stoffen. Katoen, katoen-satijn of juist warm flanel? Het is allemaal mogelijk.
  • De laatste trends

    De veelzijdige collecties van Beddinghouse richten zich op de laatste trends op mode- en interieurgebied. Voor iedere interieurstijl is er een dekbedovertrek.
  • Partner van Better Cotton

    Meer dan 90% van de producten van Beddinghouse wordt gemaakt van katoen, daarom zijn ze partner van Better Cotton voor verduurzaamde katoenproductie.

Onze Beddinghouse adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.