Sluiten

Dutchbone in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Covetex is de erkende interieurspecialist voor Dutchbone designmeubels voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Covetex biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Dutchbone, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar meubels en accessoires. Kiest u voor accessoires van Dutchbone, dan kiest u voor kwaliteit en industrieel design. Wij nemen uw bewuste keuze voor Dutchbone graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Dutchbone meubels?

Er valt heel wat te kiezen bij Covetex

Bekijk de vele mogelijkheden van Dutchbone. Covetex biedt u de meest uitgebreide collecties Dutchbone meubels in de regio Helmond, Deurne en Gemert

  • Meubels ge├»nspireerd op reizen

    Dutchbone is een merk dat de wereld over reist om inspiratie op te doen voor hun collecties designmeubels. Dit resulteert in collecties vol unieke producten met prachtige kleuren en vormen die een combinatie zijn van industrie en ambacht.

  • Voor ieder wat wils

    Of je nou in een loft woont in New York, op een woonboot in Amsterdam of ergens op het platteland, er is altijd iets van Dutchbone dat bij u en uw interieur past. Hulp bij nodig? Maak een afspraak voor persoonlijk en vrijblijvend interieuradvies.

  • Betaalbaar design

    Door de reizen over de hele wereld is er meer dan genoeg inspiratie om de collecties elke keer weer te vullen. Dutchbone is altijd in beweging en zal dan ook niet snel gaan vervelen! Goed om te weten is dat de collecties goed betaalbaar zijn.

Onze Dutchbone adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Interieurstyliste

Adres

Engelseweg 212
5705 AK Helmond

Contact

0492- 538979
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.