Sluiten

Interstil in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Covetex is de Interstil specialist

Covetex is de erkende interieurspecialist voor Interstil voor de regio Helmond, Deurne en Gemert. Covetex biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Interstil, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal. Kiest u voor Interstil, dan kiest u voor innovatieve systemen voor het ophangen van uw gordijnen. Wij nemen uw bewuste keuze voor Interstil graag serieus. Daarom adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Interstil ophangsysteem?

Er valt heel wat te kiezen bij Covetex

Bekijk de vele mogelijkheden van Interstil. Covetex biedt u de meest uitgebreide collecties van Intertstil in de regio Helmond, Deurne en Gemert

  • Innovatief design

    Met de nieuwe F1 techniek gaat er een nieuwe deur open in de paneelgordijn techniek; de paneelwagens zijn samen met de stoffen achter de rail verborgen wat zorgt voor een naadloos design. Dit is een ontwikkeling bij Interstil uit eigen huis en wordt vol trots toegepast op 6 verschillende systemen; van het klassieke wandsysteem tot ruimteverdeler tot plafondsysteem. Wij van Covetex helpen u graag bij de zoektocht naar wat het beste bij uw interieur past.

  • Bekroond Design

    Goed design is geen toeval volgens Interstil. Dit komt voort uit fascinatie voor het mooie, en van de overtuiging dat alleen het perfecte goed genoeg is. Hierdoor hebben zij al vele onderscheidingen ontvangen en daar zijn ze, net als wij, best wel een beetje trots op!

  • Oplossingen voor iedereen

    Wat voor systeem er bij u past, hangt af van de rest van uw interieur. Wij van Covetex staan daarom voor u klaar om daarbij te helpen. Het is aan u om te bepalen wat u wilt dat het systeem doet, wilt u een strak design als het F1 Paneelgordijnsysteem, of juist de elegante golfplooi? Wij helpen u graag met een persoonlijk interieuradvies.

Onze Interstil adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Interieurstyliste

Adres

Engelseweg 212
5705 AK Helmond

Contact

0492- 538979
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.