mFLOR in de regio Helmond, Deurne en Gemert

Covetex is de mFlor specialist.

Covetex is de erkende interieurspecialist voor mFLOR PVC vloeren in de regio Helmond, Deurne en Gemert. Covetex biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van mFLOR, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een geschikte vloer. Kiest u voor mFLOR, dan kiest u voor een natuurgetrouwe uitstraling van uw PVC. Wij nemen uw bewuste keuze voor mFLOR graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe mFLOR vloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Covetex

Bekijk de vele mogelijkheden van mFLOR. Covetex biedt u de meest uitgebreide collecties vloeren in de regio Helmond, Deurne en Gemert

  • Milieuvriendelijke keuze

    Bij Covetex maken wij milieuvriendelijke en duurzame keuzes. Ook mFLOR geeft om het milieu. Zij investeren continu in milieuvriendelijke producten en productieprocessen. De mFLOR fabriek beschikt over de ISO-14001 certificering, wat inhoudt dat het effect van de productie neutraal is op de lokale omgeving.

  • Natuurgetrouwe uitstraling door innovatieve dessins

    mFLOR werkt met natuurechte, zelf ontwikkelde dessins en extra grote afmetingen. Zo toont en voelt uw vloer precies zoals de natuurlijke producten hout en steen. De natuurgetrouwe uitstraling wordt onder andere bereikt door toepassing van de allernieuwste printtechnieken.

  • Waterbestendig en hoge slijtvastheid

    Een vloer wordt veel belast en gebruikt. De vloeren van mFLOR bestaan volledig uit kunststof en zijn daarom water- en vloeistofbestendig en goed te reinigen. Ook hebben de vloeren een hoge slijtvastheid en zijn goed toepasbaar in projectmatige omgevingen zoals hotels, winkels en kantoren.

Onze mFLOR adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.