Sluiten

Silvana in de regio Helmond, Deurne en Gemert.

Covetex is de Silvana specialist

Covetex is de erkende interieurspecialist in kussens en dekbeddenvoor de regio Helmond, Deurne en Gemert van het A-merk Silvana. Covetex biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Silvana, maar heeft ook slaapadviseurs in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuw kussen of dekbed. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.Wij helpen u graag.

Nieuw Silvana kussen of dekbed?

Er valt heel wat te kiezen bij Covetex

Bekijk de vele mogelijkheden van Silvana. Covetex biedt u de meest uitgebreide collecties bedtextiel in de regio Helmond, Deurne en Gemert

  • Silvana kussens

    Het juiste hoofdkussen zorgt vooreen maximale ontspanning van de wervelkolom. Dit wordt bereikt wanneer de wervelkolom volledig wordt ondersteund en alle wervels in een vloeiende lijn komen te liggen. De keuze voor een type hoofdkussen begint daarom bij de door jouw meeste gekozen slaaphouding. Er zijn drie type slapers te onderscheiden: de zijslaper, de rugslaper en de buikslaper. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support kussen.

  • Silvana dekbedden

    Een dekbed moet vanzelfsprekendl ekker warm zijn. Maar wat voor de één warm genoeg is, is voor de ander te koud. Om aan deze verschillen tegemoet te komen bestaan de Silvana dekbedden uit verschillende diktes. Deze verschillende diktes zijn ondergebracht in de volgende 4 warmteklasse.Kies je voor een donzen, synthetisch, wollen of katoenen dekbed? Dat hangt af van je persoonlijke voorkeur en persoonlijke situatie. Houd je van een licht enluchtig dekbed. Kies dan voor dons. Heb je liever een dekbed dat zwaar op je lichaam aanvoelt. Kies dan voor wol. Daarnaast heeft ieder vulmateriaal zijn eigen unieke eigenschappen op het gebied van vochtregulatie en veerkracht.

  • Silvana accessoires

    Om uw hoofdkussen zo goed mogelijk te beschermen zijn er verschillende molton slopen beschikbaar. Al deze Silvana molton slopen zijn anto-allergisch, nemen transpiratievocht goed op en zijn tevens wasbaar.

Onze Silvana adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Interieurstyliste

Adres

Engelseweg 212
5705 AK Helmond

Contact

0492- 538979
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.