1 klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

8.4

Als speciaalzaak op het gebied van vloer, wand en raam moet je excelleren op het gebied van productkennis, gevoel voor styling en het bieden van verregaande service. Dat doet Covetex al heel veel jaren en we scoren dan ook hoog op deze punten.
Bekijk hieronder onze beoordelingen.

Vul uw review in

8,4

Goede merken, vriendelijk personeel, vakmensen bij je thuis

8 Professionaliteit

8 Advies

8 Deskundigheid

9 Betrokkenheid

9 Bereikbaarheid

Datum:

25 september 2018

Naam:

Fam. van den Broek

Woonplaats:

Aarle-Rixtel

Ervaring:

Na interieur en meubel aankopen bij de 'buurvrouw' Stijl & Co, en tapijt- en laminaataankopen in het verleden bij Covetex nu wederom de gang gemaakt naar deze zaak voor de raambekleding van ons nieuwe huis. Veel keus, veel info ontvangen, vele bezoekjes aan showroom gebracht, er is veel meegedacht, zelf veel getwijfeld en veel op en neer gereden met stalen, veel geduld bij het personeel gezien ;-). en tot nu nu toe (v)heel blij met de jaloeziën op de 1e verdieping en begane grond. Kleine defect aan het geleverde materiaal werden door personeel ter plaatse zelf opgemerkt en genoteerd. Ook is meegedacht over verbetering van het aangezicht van een koof. We zijn nog in afwachting van de afwikkeling hiervan maar vertrouwen dat dit gaat goedkomen. Zo veel vertrouwen dat de overgordijnen ook al in bestelling zijn!

Beschrijf Covetex in vijf woorden

Goede merken, vriendelijk personeel, vakmensen bij je thuis

Wilt u Covetex aanbevelen?

Ja

8 Professionaliteit

8 Advies

8 Deskundigheid

9 Betrokkenheid

9 Bereikbaarheid

verberg details
1

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling van Covetex

Hebt u onze winkel bezocht en iets bij ons gekocht. Of bent u op een andere manier met ons in contact gekomen? Wij zijn benieuwd naar uw ervaring en suggesties. Voordat uw reactie wordt gepubliceerd, zullen wij deze met ons team bespreken. Mogelijk hebben we nog wat vragen aan u. In dat geval zullen we eerst contact met u opnemen!

Covetex

Uw beoordeling

Beoordeel hieronder de verschillende onderdelen met een cijfer tussen 1 en 10.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10